3x3 theebloemen Black Beauty + bewaarzak

  1. Home
  2. 3x3 theebloemen Black Beauty + bewaarzak

Deze prachtige theebloemen gemaakt van zwarte thee zijn een ware belevenis. U ontvangt een mix van 3 soorten met o.a. roos en/of goudsbloem en/of lavendel en/of jasmijn.

€18,50
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

9 theebloemen met zwarte thee 'Black Beauty' u ontvangt deze in 3x3 soorten.

De theebloem biedt de kenner een buitengewone ervaring: in de ronde bal thee zit een kunstig gebonden exotische bloem. De theebloem onthult zijn geheim echter pas als hij in een glas / glazen theepot met kokend heet water wordt geplaatst. Het begint zich langzaam te openen en aan het einde van de infusie komt de ingebedde bloem tevoorschijn, rijkelijk gevormd en kleurrijk.
Bijna alles aan deze thee is handgemaakt. Slechts enkele zogenaamde meesterbinders mogen de gedroogde zwarte theebladeren tot een bolvorm binden, omdat de kennis van deze zeldzame kunst streng bewaakt wordt. De theebloem blijft dus een kostbare zeldzaamheid in China.

De zwarte thee

Deze theebloemen bestaan uit fijne zwarte thee uit de hoge berggebieden van de provincie Fujian in China. Het bijzondere aan deze zwarte thee is dat alleen de hoogwaardige theebladknoppen worden gebruikt, die in een zacht fermentatieproces tot deze exclusieve zwarte thee worden verfijnd.

De voorbereiding:

Stap 1: Kook ca. 800 tot 1000 ml water en giet het onmiddellijk in een glazen theepot of groot glas vanaf min. 350 ml. Let op: In tegenstelling tot de bereiding van groene thee is hier het gebruik van kokend heet water nodig om een ​​optimale opening van de bloem-ballen te garanderen.

Stap 2: Plaats de theebloem-bal voorzichtig in het water en verwonder je...

Stap 3: Let op de aanbevolen infusietijd. Er zijn 2-3 infusies mogelijk, die variëren in smaakintensiteit. Des te langer des te pittiger de thee.

De soort:

Zwarte thee gefermenteerd met rozenbloesems (Damascena) en jasmijn
Zwarte thee gefermenteerd met bloemen van goudsbloem en roos (Damascena)
Zwarte thee gefermenteerd met rozenbloesems (Centifolia) en lavendel

De ingrediënten per theebloem: Zwarte thee (min. 95%), bloemen (1-5%) van goudsbloem, roos (damascena), jasmijn, lavendel, roos (centifolia).

Theebloemen bevatten thee. Op een koele en droge plaats bewaren.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »