Betaling

Betalingen

De volgende betaalmethoden zijn beschikbaar:

1. Klarna achteraf betalen: Mogelijk vanaf € 30,00 tot € 200,00. Betaal in [14] dagen: de betalingstermijn is 14 dagen na verzending van de goederen of tickets / beschikbaarheidsdatum van de service. De volledige algemene voorwaarden voor de markten waar deze betaalmethode beschikbaar is, vindt u hier: Nederlands

2. PayPal: PayPal biedt iedereen met een geldig mailadres de mogelijkheid een veilige betaling te verrichten, met een creditcard of bank account. PayPal members kunnen PayPal gebruiken om snel en gemakkelijk te bestellen op de website. Betalingen kunnen worden gericht aan [email protected]

3. iDEAL: Met iDEAL kunt u betalen voor uw online aankopen, veilig en gemakkelijk. U betaalt voor uw bestelling in een beveiligde online betaling omgeving, met de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankier, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u eerst aan hoeft te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een bankrekening in Nederland.

4. Belfius Bank: Betaalsysteem voor consumenten in België.

5. Sofort Banking: Betaalsysteem voor consumenten in België.

6. Mollie: Voor onze betalingen maken wij gebruik van Mollie, een betalingssysteem dat de meest populaire betaalmethodes voor webshops biedt. Het is snel, veilig en gemakkelijk.

7. Bankoverschrijving: Als u niet over een creditcard of bankrekening beschikt, die geschikt is voor gebruik met iDEAL of PayPal, kunt u ook betalen via overschrijving. Gelieve het totale bedrag van uw factuur over te maken aan Sensatea & Gifts, onder vermelding van het factuurnummer als referentie. Wij verwerken uw bestelling zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Bank: RABObank

Naam rekeninghouder: Theebloemen.nl
Locatie: Wormerveer
IBAN nummer: NL23RABO 0332048101
BIC: 

8. Afhalen: Het is mogelijk om ons te bezoeken om producten op te halen. U kunt bij ons terecht vanaf 9.00 uur tot 15.00 uur, Vrijdag tot 12.00 uur. Wij hebben tevens overeenkomsten met PostNL en DHL en uw pakket zal na uw keuze worden verzonden via een track en trace nummer.

9. AfterPay - achteraf betalen: Betalen met AfterPay werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in huis en je betaalt achteraf. Geen gedoe met vooruit betalen als het even niet uitkomt. Namens AfterPay ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kunt betalen. Wel zo handig! Voor vragen kunt u bellen naar Afterpay Customer Care 020 7230270.
Logo AfterPay M
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »