Betaling

Betalingen

De volgende betaalmethoden zijn beschikbaar:

1. Klarna achteraf betalen via Mollie: Mogelijk vanaf € 30,00 tot € 200,00. de betalingstermijn is 14 dagen na verzending van de goederen of tickets / beschikbaarheidsdatum van de service. De volledige algemene voorwaarden voor de markten waar deze betaalmethode beschikbaar is, vindt u hier: Nederlands

2. PayPal: PayPal biedt iedereen met een geldig mailadres de mogelijkheid een veilige betaling te verrichten, met een creditcard of bank account. PayPal members kunnen PayPal gebruiken om snel en gemakkelijk te bestellen op de website. Betalingen kunnen worden gericht aan [email protected].

3. iDEAL: Met iDEAL kunt u betalen voor uw online aankopen, veilig en gemakkelijk. U betaalt voor uw bestelling in een beveiligde online betaling omgeving, met de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankier, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u eerst aan hoeft te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een bankrekening in Nederland.

4. Belfius Bank via Mollie: Betaalsysteem voor consumenten in België.

5. Sofort Banking via Mollie: Betaalsysteem voor consumenten in België.

6. Ideal via Mollie: Voor al onze betalingen maken wij gebruik van Mollie, een betalingssysteem dat de meest populaire betaalmethodes voor webshops biedt. Het is snel, veilig en gemakkelijk. M.u.v. PayPal.

7. Bankoverschrijving: Als u niet over een creditcard of bankrekening beschikt, die geschikt is voor gebruik met iDEAL of PayPal, kunt u ook betalen via overschrijving. Gelieve het totale bedrag van uw factuur over te maken aan Sensatea & Gifts, onder vermelding van het factuurnummer als referentie. Wij verwerken uw bestelling zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Bank: Rabobank

Naam rekeninghouder: Sandra's Webshop
Locatie: Wormerveer
IBAN nummer: NL23 RABO 0332048101
BIC: 

8. Afhalen in Wormerveer: Het is mogelijk om ons te bezoeken om producten op te halen. U kunt bij ons terecht vanaf maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 15.00 uur, Vrijdag op afspraak. Wij hebben tevens overeenkomsten met PostNL en DHL en uw pakket zal naar keuze worden verzonden via een track en trace nummer.


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »