Betaling

Betalingen

De volgende betaalmethoden zijn beschikbaar:

1. CreditCard: Wij accepteren alle creditcards waaronder MasterCard and VISA. Tijdelijk niet beschikbaar

2. PayPal: Paypal biedt iedereen met een geldig emailadres de mogelijkheid een veilige betaling te verrichten, met een creditcard of bank account. Paypal members kunnen PayPal gebruiken om snel en gemakkelijk te bestellen op de website. Betalingen kunnen worden gericht aan info@sensatea.com.

3. iDEAL: Met iDEAL kunt u betalen voor uw online aankopen, veilig en gemakkelijk. U betaalt voor uw bestelling in een beveiligde online betaling omgeving, met de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankier, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u eerst aan hoeft te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een bankrekening in Nederland.

4. Giropay: Met Giropay kunnen klanten internetbankieren om te betalen voor aankopen, net zoals ze doen met een credit-of debitcard. Deze betaalmethode is beschikbaar voor 17 miljoen Duitse rekeninghouders.

5. Mister Cash: Het populairste betaalsysteem voor consumenten in België.

6. Sisow: Voor onze betalingen maken wij gebruik van Sisow, een betalingssysteem dat de meest populaire betaalmethode voor webshops biedt. Het is snel, veilig en gemakkelijk.

7. Bankoverschrijving: Als u niet over een creditcard of bankrekening beschikt, die geschikt is voor gebruik met iDEAL of PayPal, kunt u ook betalen via overschrijving. Gelieve het totale bedrag van uw factuur over te maken aan Sensatea, onder vermelding van het factuurnummer als referentie. Wij verwerken uw bestelling zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Bank: RABO

Naam rekeninghouder: 
Locatie: 
IBAN nummer: 
BIC: 

8. Afhalen: Het is mogelijk om ons te bezoeken om producten op te halen. Wij hebben overeenkomsten met PostNL en DHL en uw pakket zal worden verzonden via een track en trace nummer.

9. Billink achteraf betalen: Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in huis en je betaalt achteraf hetgeen dat je wilt houden. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig! Tijdelijk niet beschikbaar!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »