Over Sensatea & Gifts

Theebloemen.nl is onderdeel van Sandra's Webshop Sensatea & Gifts.

Sensatea & Gifts maakt met haar theebloemen, theedrinken een echte belevenis, een sensatie! Theebloemen bieden een unieke verrassing in uw theepot, ze prikkelen uw zintuigen en maken theedrinken tot een nieuwe trend.

Naast de levering aan de consumentenmarkt, levert Sensatea onder andere aan (online) cadeauwinkels, wellness centra, en koffie- en thee speciaalzaken. Er zijn diverse klanten die Sensatea theebloemen gebruiken als relatiegeschenk of als verrassing voor hun medewerkers. Theebloemen zijn bovendien hartstikke leuk in een kerstpakket of bij een High Tea. De merknaam Sensatea is afgeleid van het Engelse woord 'sense`, wat staat voor gevoel of beleving.

De theebloemen bieden een unieke verrassing in uw theepot: een klein bolletje van gedroogde theebladeren komt uit tot een prachtige bloem, wat voor een heerlijke groene, zwarte of witte thee zorgt.

Wij bieden:

* unieke producten
* betrouwbare en snelle levering aan consumenten en B2B
* veilig betalen 

Wilt u gebruik maken van de producten van Sensatea & Gifts in uw hotel, restaurant of wellness centra? Wilt u uw medewerkers of relaties blij maken met een leuk geschenk. Kies voor Sensatea Theebloemen. Neem contact met ons op. Iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 15.00 uur of mail ons op [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »