Thee & Chocolade

  1. Home
  2. Thee & Chocolade

Een prachtige bloem die tevoorschijn komt in de theepot, een heerlijke thee met daarbij een zalige bikkel die smelt in je mond met een unieke smaak die smaakt naar meer. Als brievenbuspakket te verzenden.

€13,60
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Wanneer de buitentemperatuur hoger is dan 25 graden, kunnen wij niet garanderen dat de chocolade ongeschonden op het afleveradres zal aankomen. Houd hier a.u.b. rekening mee.

Een prachtige bloem die tevoorschijn komt in de theepot, een heerlijke thee met daarbij een zalige bikkel die smelt in je mond met een unieke smaak die smaakt naar meer.

Als brievenbuspakket te verzenden.

U ontvangt: 5 Chocoladebikkels (diverse smaken) in een transparante koker, 1 theebloem in een doosje met beschrijving en afbeelding, losse thee (welke thee is eventueel zelf op te geven in uw opmerkingen) anders ontvangt u een willekeurige thee voor ca. 18-20 kopjes en een handig theezeef knijp-ei om een heerlijk kopje thee te kunnen zetten. 

Een leuk pakket om rechtstreeks naar de ontvanger te versturen als brievenbuspakket, eventueel met handgeschreven kaartje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »