Groene thee

28 Producten beschikbaar
Pagina 1 van 2

4 vaste prijzen voor diverse soorten losse thee.

Vanaf € 1,65 te bestellen per soort!

Groene thee is een van de bekendste thee soorten ter wereld. Naast dat groene thee lekker wordt gevonden, is het ook erg gezond. Groene thee bevat veel vitaminen, dit omdat groene thee niet wordt gefermenteerd (het gisting proces).

Groene thee is in het oosten zo populair dat het daar gewoon thee wordt genoemd. In het westen drinken we voornamelijk zwarte thee, maar steeds meer mensen ontdekken groene thee. En dat is fijn, want groene thee is één van de gezondste drankjes die we kunnen drinken volgens moderne wetenschap.

Groene thee heeft antibacteriële, ontgiftende, UV-beschermende werking.

Daarnaast beschermt groene thee in het algemeen tegen diverse andere aandoeningen en kwaaltjes, vermindert mogelijk misselijkheid, pijn en stress. Ook helpt groene thee bij het versnellen van onze stofwisseling, verkleint de negatieve effecten van ons LDL cholesterol (slecht cholesterol) en vergroot de effecten van goed cholesterol (HDL).

Een stofje in groene thee (ECGC) oxideert vet, zodat het lichaam vet makkelijker kan gebruiken als energiebron. Dit kan ondersteunend werken bij het afvallen. Het bevat ook L-theanine wat de nachtrust bevordert waardoor je overdag minder vermoeid bent en versterkt tevens de weerstand.

Afijn...genoeg goede redenen om groene thee te drinken!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »