Thee & Truffels meekeuze kado

  1. Home
  2. Thee & Truffels meekeuze kado

Een prachtige bloem die tevoorschijn komt in de theepot, een heerlijke thee met daarbij een zalige truffel die smelt in je mond met een unieke smaak die smaakt naar meer. Als brievenbuspakket te verzenden. Meerkeuze mogelijk.

€14,75
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
2-4 werkdagen

Productomschrijving

Een prachtige bloem die tevoorschijn komt in de theepot, een heerlijke thee met daarbij een zalige truffel die smelt in je mond met een unieke smaak die smaakt naar meer. U kunt uit 3 opties kiezen!

Als brievenbuspakket te verzenden.

Optie A: 4 truffels in diverse smaken, 1 theebloem in een doosje met beschrijving en afbeelding, 2x losse thee in transparant buisje voor elk 10 kopjes thee (welke thee is eventueel zelf op te geven in uw opmerkingen, anders ontvangt u een willekeurige thee) en een handige thee zeef om een heerlijk kopje thee te kunnen zetten. Een compleet cadeau om direct te kunnen gebruiken.

Optie B: 5 truffels in diverse smaken, 3 theebloemen in een doosje met beschrijving en afbeelding, losse thee in een transparante koker (welke thee is eventueel zelf op te geven in uw opmerkingen) anders ontvangt u een willekeurige thee voor ca. 10 kopjes en een handig thee zeef knijp-ei om een heerlijk kopje thee te kunnen zetten (+€2,45). 

Optie C: 6 truffels in diverse smaken, 3 theebloemen in een doosje met beschrijving en afbeelding, 2x losse thee in een transparante koker (welke smaak thee is eventueel zelf op te geven in uw opmerkingen) anders ontvangt u een willekeurige thee voor elk ca. 10 kopjes (+€2,75).

Kies een leuk pakket om rechtstreeks naar de ontvanger te versturen als brievenbuspakket, eventueel met persoonlijke tekst op een eigen gekozen kaartje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »