Kerstpakket met verrassing!

  1. Home
  2. Kerstpakket met verrassing!

Een vrolijk Kerstpakket / box met kerstprint werkt altijd onder de kerstboom. Een leuk cadeau voor de echte theeliefhebber! Te vullen met diverse theeproducten.,, !

€29,95
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Een vrolijk en smakelijk Kerstpakket /Kerstdoos / Kerstbox 16,5 cm met kerstprint. Altijd leuk onder de kerstboom. Een leuk cadeau voor de echte theeliefhebber! Vol met lekkernijen!

Voorbeeld: 1 theeglas, 1 thee ei gaas aan ketting van 4,5 cm, *zilverkl. blikje met losse thee naar keuze, thee maatlepeltje, 3 theebloemen in een doosje en 5 Chocoladebikkels in een koker samen in een transparant geschenkdoosje met bedrukte groene strik en nog een heerlijke, smakelijke kerst verrassing! Ter waarde € 29,95.

U kunt natuurlijk ook (in overleg) kiezen voor andere producten.

*de mogelijkheid om het zilverkl. blikje gratis te laten voorzien van tekst naar keuze. Deze tekst vermelden in de persoonlijke boodschap of bij 'opmerkingen'. (Tekst max. ca. 15 karakters per blikje en tot 10 boxen) Boven de 10 boxen graag eerst bellen voor overleg i.v.m. de levertijd.

Wilt u meer dan u kunt bestellen? Neem dan ook even telefonisch contact op 075 7721566 en wij helpen u graag verder. Dit kan tussen 9.00 uur en 15.00 uur. Buiten deze tijden kunt u mailen maar [email protected]

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »