Sale
8 theebloemen Tulpen + bewaarzak
Sale
8 theebloemen Tulpen + bewaarzak
Sale
8 theebloemen Tulpen + bewaarzak

8 theebloemen Tulpen + bewaarzak

  1. Home
  2. 8 theebloemen Tulpen + bewaarzak

Een tulpen theebloem met een vriendelijk karakter, heerlijk fris en bloemig van smaak. De sensationele geur van bloemen zorgt voor een prettige- en ontspannen sfeer bij het drinken.

€23,60
€17,95
Voorraad:
Niet op voorraad

Productomschrijving

Tulpenthee * TulipTea* 

100% natuurlijke TULPEN VAN NEDERLANDSE BODEM

Wij willen natuurlijk geen pesticiden in uw heerlijke pot Tulpenthee. Daarom gebruiken we 100% natuurlijke tulpen. Deze bloeien in het voorjaar In Nederland, tussen maart en eind mei. Er zijn maar een beperkt aantal gekwalificeerde tulpen kwekers in Nederland, maar de kweker uit de Beemster is gelukkig een enthousiaste partij!

HANDGEMAAKT

Tulpenthee is volledig handgemaakt. De tulp is hand geplukt, met de hand gedroogd en uiteindelijk ook met de hand in elkaar gevouwen. Dit zorgt voor een uniek en ambachtelijk product, waarbij continu controle gehouden wordt over de kwaliteit van uw thee.

FEESTELIJKE VERPAKKING

Om er zeker van te zijn dat Tulpenthee voor iedereen als een geschenk aanvoelt, is er gekozen voor een feestelijke verpakking. Hiervoor is onze leverancier een samenwerking aangegaan met 'packaging' studenten van het Grafisch Lyceum in Rotterdam, een school voor Media en Design. Deze jonge deskundigen hebben de gehele huisstijl en verpakking van tulpenthee gemaakt.

GROENE ZILVEREN NAALD THEE

De thee wordt geplukt en gedroogd in het zuiden van China. Voor de Tulpenthee gebruikt men groene zilveren naald thee. Niet alleen vanwege het gezonde karakter maar ook omdat deze thee goed te vormen is. Daarmee kan men er namelijk voor zorgen dat de tulp erin gevouwen kan worden en netjes zal gaan ontpoppen in uw theepot.

100% Natuurlijk En ZONDER TOEVOEGINGEN

Tulpenthee bevat geen smaak, geur of kleurstoffen. De smaken komen puur vanuit de natuurlijke groene thee en de tulp. Deze combinatie geeft een bijzondere warme, maar frisse maak. Daarnaast zorgt het voor een heerlijke geur én prachtig schouwspel

BELEVING

Tulpenthee is een belevenis voor de zintuigen: het smaakt heerlijk, ruikt bloemig én ziet er prachtig uit. De tulp die zicht ontvouwt tot een grote geurende, smakende en prachtig uitziende bloem zodra deze wordt overgoten met heet water is een sensationeel schouwspel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »