Thee & Bonbons Vegan

  1. Home
  2. Thee & Bonbons Vegan

Prachtige bloemen die tevoorschijn komen in je theepot, een heerlijke losse thee met daarbij zalige veganistiche bonbons die smelten in je mond met elk een unieke smaak. Een uniek kado! Als brievenbuspakket te verzenden.

€14,25
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Wanneer de buitentemperatuur hoger is dan 25 graden, kunnen wij niet garanderen dat de chocolade ongeschonden op het afleveradres zal aankomen. Houd hier a.u.b. rekening mee.

4 prachtige theebloemen die tevoorschijn komen in een theepot of groot glas, 1 heerlijke losse theesoort met daarbij 5 zalige vegan chocolade bonbons* die smelten in je mond met elk een unieke smaak, die smaakt naar meer... (*ca. 3 tot 4 weken houdbaar in de deur vd koelkast)

Inhoud

  • 4 theebloemen in een koker, ingrediënten: groene thee, goudsbloem
  • 1 soort losse thee in een zakje, elk goed voor 18 tot 20 kopjes
  • 5 chocolade puur bonbons (glutenvrij, notenvrij, vrij van dierlijke producten) in een blokzakje (5 diverse smaken)

U kunt eventueel uw voorkeur aan losse thee opgeven in 'opmerkingen' aan het eind van uw bestelling. Wanneer u geen voorkeur van losse thee opgeeft, zal het een heerlijke, door ons uitgekozen groene of zwarte theesoort zijn.

Een leuk pakket om rechtstreeks naar de ontvanger te versturen als brievenbuspakket, eventueel met persoonlijke tekst op een kaartje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »