Theebloemen in het kerstpakket

Theebloemen in het kerstpakket

Thee trend nummer 1!

Wist u dat thee, na koffie de meest gedronken drank in Nederland is? Nederlanders drinken gemiddeld 2,5 koppen thee per dag. Maar liefst 73% wordt hiervan thuis gedronken. Bovendien is thee: lekker, rustgevend en heel gezond. Levert u al thee in het kerstpakket?


Theebloemen: “Sensatea levert iets unieks: theebloemen. Dit is geen gewone thee maar een klein bolletje van theebladeren, welke een prachtige bloem `verpakken`. Zodra het bolletje in aanraking komt met heet water, zullen de bladeren zich openen en komt de bloem tevoorschijn. Na een aantal minuten heeft u heerlijke thee om te drinken.”

We leveren theebloemen van verschillende soorten: geniet van de zachte smaak van jasmijn of het pittige karakter van de goudsbloem. Onze theebloemen zijn allemaal apart verpakt, hierdoor blijft de thee minimaal 2 jaar lekker vers.


Theebloemen in uw kerstpakket:

Wilt u gebruik maken van Sensatea theebloemen in uw kerstpakket? Wij bieden de ultieme thee- beleving, hartstikke leuk om cadeau te doen dus. We leveren de theebloemen inclusief bereidingsinstructie en om het nóg persoonlijker te maken, verpakken we de theebloemen zoals u het wilt. Bijvoorbeeld in een klein doosje, bedrukt met logo of slogan naar wens.


Heeft u andere specifieke wensen, neem gerust contact met ons op!

Reacties

 1. Sandra Hartog Sandra Hartog

  Beste Natasja,

  Dank u voor uw mail.

  Het is mogelijk vanaf 1 soort theebloem te bestellen en te proberen. Wanneer onze theebloemen u bevallen zal deze bestelling (afhankelijk van het aantal) in mindering worden gebracht bij de uiteindelijke order. Wanneer u er meer dan 100 gaat bestellen, zal de prijs ook aantrekkelijker worden per stuk.

  Zie ook onze Chocoladebikkels die samen met de theebloemen een ware smaaksensatie zal geven. Ook erg uniek om in een kerstpakket te verwerken. (Zie theegeschenken met chocoladebikkels)

  Hopende u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,
  Sandra Hartog
  075 7721566
  Sensatea & Gifts

 2. Natasja van de Lint Natasja van de Lint

  Beste heer/mevrouw,
  Is het mogelijk om een proefpakket van de thee-bloemen te bestellen?
  We zijn op zoek naar iets leuks en lekkers in het kerstpakket.
  Het gaat om 300 stuks. Voor we bestellen willen we wel graag weten of het goed is

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »