Cadeauverpakking Theebloemen

Cadeauverpakking Theebloemen

Het blijft lastig, een kado zoeken voor de verjaardag van een goede vriendin. Een origineel kado voor je moeder, met kerst, moederdag of Sinterklaas. Je bent op zoek naar iets origineels, iets wat bij haar past. Maar elk jaar opnieuw verschijn je met een gevulde envelop, een klein flesje parfum of iets voor op de slaapkamer. Elk jaar opnieuw vraag je je af, waarom je niet dat originele kado hebt kunnen vinden.


Sensatea brengt sensatie! Het originele kado waar je altijd al naar op zoek was: Theebloemen! Want wist je dat Nederlanders gemiddeld 2,5 koppen thee per dag drinken? Per hoofd van de bevolking komt dit neer op ongeveer 100 liter thee per jaar. Na koffie is thee dan ook de meest gedronken drank. Maar liefst 79% hiervan wordt thuis gedronken.


Onze reactie is als volgt: een sensationele verpakking met verschillende theesoorten. Maar dit betreft geen gewone thee. Onze spectaculaire theebloemen zorgen voor een sensationele verrassing in de theepot, je moeder of vriendin zal versteld staan. Een theebloem is een bundeltje gedroogde theebladeren, gebonden door een katoenen draadje. Bij aanraking met heet water ontvouwen de groene theebladeren zich en komt er een prachtige bloem tevoorschijn. Pure, groene thee. Sensationeel van smaak, prachtig om te zien!


Bestel hier onze kadoverpakking theebloemen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »