Deze 5 Chocoladebikkels hebben diverse fruit smaken, van appel tot kers. Volg het stappenplan en u beleeft een hele aparte ervaring bij een heerlijk kopje thee of koffie,
‘Klunzige Karamel’, ‘Vurig Fruit’ of toch maar ‘Meedogenloze mango’? Bikkels zijn er in alle smaken en kleuren. Voor elk wat wils. Diverse soorten en smaken, maar alle Chocoladebikkels hebben één gemeenschappelijke deler: ze zijn ongewoon lekker!
De diverse fruit smaken kunnen zijn: Aardige Aardbei, Melige Meloen, Kleurige Kers, Aandoenlijke Ananas, Prima Passie, Fruitige Framboos of Pientere Peer.
Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaomassa, melkpoeder, gedeeltelijk gehard plantaardig vet (kokos), lactose, vanille, natuurlijke smaakstof, weipoeder, emulgator (E322(soja), kleurstof en specerijen.
Stappenplan hoe te nuttigen Chocoladebikkels:
1 Neem een BIKKEL in de mond (NIET BIJTEN)
2 Nuttig een kopje thee / (zwarte koffie)
3 Laat de chocolade smelten (NIET BIJTEN)
4 Sluit uw ogen
5 Geniet van het moment
6 Is de BIKKEL op en de thee niet...
7 Neemt u er toch nog 1!