Waan je een piraat met de roemruchtige rum bikkel! Neem de bikkel in de mond met een slok thee of koffie, sluit je ogen en geniet van een heerlijke dagdroom over piraten.
‘Klunzige Karamel’, ‘Vurig Fruit’ of toch maar ‘Meedogenloze mango’? Bikkels zijn er in alle smaken en kleuren. Voor elk wat wils. Diverse soorten en smaken, maar alle Chocoladebikkels hebben één gemeenschappelijke deler: ze zijn ongewoon lekker!
Ingrediënten: suiker, cacaoboter, cacaomassa, melkpoeder, gedeeltelijk gehard plantaardig vet (kokos), lactose, vanille, natuurlijke smaakstof, weipoeder, emulgator (E322(soja), kleurstof en specerijen.
Stappenplan hoe te nuttigen Chocoladebikkels:
1 Neem een BIKKEL in de mond (NIET BIJTEN)
2 Nuttig een kopje thee / (zwarte koffie)
3 Laat de chocolade smelten (NIET BIJTEN)
4 Sluit uw ogen
5 Geniet van het moment
6 Is de BIKKEL op en de thee niet...
7 Neemt u er toch nog 1!