Theebloemen in het kerstpakket

Theebloemen in het kerstpakket

Thee trend nummer 1!

Wist u dat thee, na koffie de meest gedronken drank in Nederland is? Nederlanders drinken gemiddeld 2,5 koppen thee per dag. Maar liefst 73% wordt hiervan thuis gedronken. Bovendien is thee: lekker, rustgevend en heel gezond. Levert u al thee in het kerstpakket?


Theebloemen: “Sensatea levert iets unieks: theebloemen. Dit is geen gewone thee maar een klein bolletje van theebladeren, welke een prachtige bloem `verpakken`. Zodra het bolletje in aanraking komt met heet water, zullen de bladeren zich openen en komt de bloem tevoorschijn. Na een aantal minuten heeft u heerlijke thee om te drinken.”

We leveren theebloemen van verschillende soorten: geniet van de zachte smaak van jasmijn of het pittige karakter van de goudsbloem. Onze theebloemen zijn allemaal apart verpakt, hierdoor blijft de thee minimaal 2 jaar lekker vers.


Theebloemen in uw kerstpakket:

Wilt u gebruik maken van Sensatea theebloemen in uw kerstpakket? Wij bieden de ultieme thee- beleving, hartstikke leuk om cadeau te doen dus. We leveren de theebloemen inclusief bereidingsinstructie en om het nóg persoonlijker te maken, verpakken we de theebloemen zoals u het wilt. Bijvoorbeeld in een klein doosje, bedrukt met logo of slogan naar wens.


Heeft u andere specifieke wensen, neem gerust contact met ons op!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »